Carpaccio med Kapersmayo

carpaccio-1

Carpaccio er en Italiensk ret oftest med tyndskåret kalvefilet.
Her laver jeg den med oksemørbrad og en dejlig kapersmayo

Tilbehør her er et forslag som kan varieres

4 personer
300 gram oksemørbrad eller kalv
1 spsk kapers
Mayonnaise – Hjemmelavet SE HER 
Citrontimian
Radiser
Karse
Ekstra kapers
Lidt godt brød og smør

carpaccio-head

Skær kødet så tyndt som muligt.
Mellem to fryseposer slå man kødet tyndt med f.eks. en lille gryde
Kom de tynde stykker på en tallerken

Kapersmayo:
En god mayonnaise – gerne hjemmelavet – blandes med en spsk hakket kapers

Radiser skæres så tynde som muligt med mandolinjern eller kartoffelskræller

carpaccio-2

Anret:
Kom de tynde stykker kød på en tallerken
Kom klatter af kapersmayo rundt om på kødet
Pynt med karse, tynde radiseskiver, kapers, karse og citrontimian
Server med lidt brød og smør
I glasset:
En amerikaner, Minimus eksperiment #15, Black Locrust 2013
100 % Petit Syrah på hele drueklaser og modnet i Acacia træ tønder

minimus-15-chad-stock-1

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *