Tatar med Salttøret Æggeblomme

tatar-med-salttoerret-aeggeblomme-1

Salttørret æggeblomme giver lidt umami til denne ret
Simpelt og let at lave, men skal laves 4 dage før brug.

Råt hakket kød på et brød med karse og æg
Det kan laves med okse eller kalv

tatar-med-salttoerret-aeggeblomme-3

4 personer
300 gram inderlår, mørbrad eller tyksteg.
Karse
Brød – rug eller hvede
Smør
Salt/peber
Salttørret æggeblomme SE HER HVORDAN 

salttoerret-aeggeblomme

Brødet skæres i små kvadrater og ristes på en pande i smør
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle

Hak kødet med en stor kniv. Fint eller groft alt efter smag

Kom kødet på brødet og kom karse oven på

Riv salttørret æggeblomme over

tatar-med-salttoerret-aeggeblomme-2

I glasset en moden Brunello Di Montalcino fra Fossacolle, 2008

fossecolle-2008

Print Friendly
This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *