Anderagout med Pappardelle

anderagout-med-pappardelle-2

Dette er en let ret og kan serveres med anden pasta hvis ønskes
Pappardelle er brede pasta som passer fint til denne ret

Der er en opskrift nederst hvis man ønsker at lave Pappardelle selv.
Det er slet ikke så svært som det lyder.

pappardelle

4 personer
4 andelår
2 dl rødvin
1 dåse tomatpuré
1 løg
1 gulerod
ca. 25 gram smør
Frisk parmesan i flager (høvl evt. med kartoffelskræller)
Basilikumblade
300 gram tørret pasta
Hvis man vil lave pasta selv: 300 gram mel, 3 æg, 2 tsk olivenolie

anderagout-med-pappardelle-head

Andelår:
Steg andelår i en gryde sammen ed løg og gulerod
Kom tomatpasta på og steg lidt videre
Kom rødvin på og top med vand så lårene er dækket.
Kog 2-2,5 timer til lårene er meget møre
Sigt kogevandet fra og gem det til sovsen
Pil kødet fra lårene

Sovs:
Kog kogevandet ned til ca. 1,5 dl
Pisk kolde smørtern i og smag til med salt/peber

Kom andekødet i sovsen

Pasta:
Kog efter anvisningen på posen

Lav selv Pappardelle:
Ælt mel med æg og olivenolie til en sammenhængende dej.
Juster evt. med vand og mel
Lad dejen hvile 30 minutter i en frysepose
Rul den tyndt ud og skær den i ca. 2,5 cm brede strimler
Frisk pasta skal kun koge ca. 2 minutter

Anret:
Vend anderagout med pasta og server i en dyb tallerken
Kom parmesanflager oven på og pynt med basilikumblade

anderagout-med-pappardelle-3

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *