Smagfuld burger med andelår.
Andelår skal bare ind i ovnen og stå 2 1/2 time med lidt urter
Lav mange og frys nogle af dem ned, så er der altid let mad en travl hverdag.
4 Burgere:
4 andelår
Rosmarin og oregano og/eller timian
4 Burgerboller
Mayonnaise – god kvalitet
Icebergsalat
Rødkål
2 Appelsiner
2 æbler
Appelsin chutney:
2 appelsiner
1 spsk farin
1/2 tsk kardemomme
1/2 citron – saft af
2 tsk honning
Langtidsstegte andelår:
Læg andelår i et ildfast fad sammen med nogle urter
Sæt i ovnen ved 150 grader i 2 1/2 time
Kasser skindet og pluk kødet af
Krydr med salt og peber
Appelsin chutney:
Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne ud med en skarp kniv
Pres resten af appelsinen så vi får al saften med
I en gryde smeltes farin og honning.
Kom kardemomme i
Kom appelsinfileter og saft i og kog ca. 5 minutter
Smag til med citronsaft
Lad køle af
Appelsin og æbler til burgeren:
Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne ud med en skarp kniv
Pres saften ud af resten
Skær æbler i tynde skiver og vend dem i appelsinsaften så de ikke bliver brune
Samle burgeren:
Rist burgerbollerne
Underbollen smøres med mayonnaise
Kom salat og lunt andekød på
Kom rødkål på sammen med æblestykker og appelsinfileter
Kom appelsin chutney på
Afslut med overbolle som også smøres med mayonnaise