Hjemmelavet Durum med Andebryst

durum-med-andebryst-4

 

Durum er egentlig bare et brød rullet om fyld.
Andebryst giver en forrygende dejlig hjemmelavet durum.
Her er opskrift på at lave sine egne fladbrød som smager forrygende, men man kan også købe færdiglavede.

durum-med-andebryst-3

4 personer
2 andebryster
1 tsk stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
2 tsk honning
1 lille Chilli – smag til
Fyld: Ruccola, rødløg
Dressing:
3 dl yoghurt
2 tsk. honning
1 -2 fed hvidløg (presset)
salt og sukker – smag til
8 Fladbrød eller lav dem selv:
3 dl lun mælk
25 gram gær
1 spsk. sukker
2 spsk. olie
400 gram hvedemel
1 tsk. salt

durum-med-andebryst
Andebryst:
Skæres i tynde strimler – lettest hvis de er en smule frosne
Steg dem på en varm pande med olie, koriander, spidskommen, chili og honning
De skal kun stege nogle minutter på hver side

Dressing:
Rør ingredienser sammen og smag til

durum-med-andebryst-2

Fladbrød:
Mælk og gær røres sammen
Kom sukker i sammen med olien
Ælt melet i og æld derefter salt i
Ælt godt igennem – lettest på røremaskine
Lad dejen hæve ca. 1 time
Del dejen i 8 og rul dem ud til tynde fladbrød

På en pande kommes en lille smule olie og med køkkenrulle fordeles olien på panden
Steg nu fladbrød 2-3 minutter på hver side

Anret:
På et fladbrød kommes ruccola og rødløg
Kom den steget and oven på og slut med dressing
Rul sammen og server
Tip:
Lav evt, mange fladbrød og frys dem ned.

Man kan også bare lave dem dagen før de skal bruges.
Fladbrød kan opvarmes i 10-20 sekunder i en microbølgeovn lige når de skal serveres

durum-med-andebryst-head

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *