Fennikelpølse med Tabouleh og Pimientos del Padron

poelse-med-tabouleh-1

Her bruger jeg en fennikelpølse som jeg selv har fremstillet, lægger link til dette.
Men ellers kan man købe gode pølser hos sin slagter.

her serverer jeg det med Tabouleh.
Tabouleh (tabbouleh, Taboulet) er en Mellemøstlig salat,
bestående af bulgur eller couscous blandet med persille, grøntsager og andre urter og tilsat citronsaft og olivenolie.
Her laver jeg den med Bulgur

fennikel-poelser

4 personer
4-8 gode pølser alt efter størrelse – SE HER HVIS DU VIL FREMSTILLE PØLSER SELV
1,5 dl bulgur (ca. 4 dl vand)
1 dl hakket persille
1/2 dl hakket Mynte
2 tomater
1/2 agurk
1 fed presset hvidløg
1 rød peber
6 forårsløg
1 stort rødløg
1-2 Citroner
God olivenolie
Pimientos del Padron – kan udelades

poelse-med-tabouleh-3

Tabouleh:
Kog Bulgur i let saltet vand sammen med 1/2 citron i 12-15 minutter
Hæld vandet fra og bland lidt olie i så det ikke klæber sammen
Lad det køle af.
Skær tomater, agurk, rød peber, rødløg, forårsløg i meget små tern
Bland det i den afkølede bulgur sammen med persille, mynte og hvidløg
Smag til med olivenolie, citronsaft, salt og peber

poelse-med-tabouleh-4

 

Pimientos del Padron:
Padron er bitre inden de får varme, så de skal steges/grilles godt
Serveres som de er med salt på

Anret som på billedet med stegte pølser

poelse-med-tabouleh-2

poelsefremstilling

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *