Pølser med varm kartoffelsalat

poelse-med-kartoffelsalat-head

Vi spiser tit kold kartoffelsalat til pølser men prøv denne varme.
Varm kartoffelsalat er noget helt andet og smager forrygende.
Samtidig er det ret let at lave

Her har jeg fremstillet en estragonpølse – hvis man har mod på det så er det ret sjovt selv at lave sine pølser.
Men brug gerne en god købt pølse

poelsefremstilling

4 personer
8 Pølser køb eller lav selv  – SE HER HVORDAN DE FREMSTILLES
400 gram asparges kartofler
3-4 skalotteløg eller 1 stort alm. løg
1 dl æbleeddike
1 dl vand
1 spsk sukker
1 spsk sennep
50 gram smør
1 bundt purløg

poelse-med-kartoffelsalat-2

Varm kartoffelsalat:
Kartofler koges, pilles og skæres i skiver

Løg, vand og eddike koges i en gryde til løget er mørt
Kom sukker og sennep i og kog op
Kom smør i og smelt det
Kom kartoflerne i og varm igennem
Vend hakket purløg i og smag til med salt/peber

poelse-med-kartoffelsalat-3

Pølserne steges

Anret som på billedet

I glasset en kold øl

poelse-med-kartoffelsalat

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *