Torsk Ceviche med Kålrabi og Pimientos del Padron

ceviche-med-kaalrabi-head

Fisk og kålrabi er i min optik noget der passer fint sammen

Kålrabi kan bruges som her stegt eller som fritter, mos, stuvet etc. kom bare i gang

Her serverer jeg med nogle Padron peber, de er ikke altid lette at få fat i så kan de erstattes af andet grønt
For eksempel grøn peber

ceviche-med-kaalrabi-3

4 personer
200 gram torsk filet
2 lime
1 tsk Rosa peber
3 forårsløg
1 lille kålrabi
12 Pardon peber – Pimientos del Padron
GOD salt f.eks. Læsø sydesalt eller andet
Spæde spinat blade
Parmesanost høvlet i flager
Evt. basilikum pesto

kaalrabi

Torsken:
Hak torsken groft
Riv den grønne skal af to lime frugter ned i torsken
Kom saften fra limefrugterne ned til torsken
Tilsæt knust rosa peber og vend det hele rundt
Lad torsken marinerer mindst 1 time på køl
Smag til med salt og peber
Ved servering vendes snittet forårsløg i

Kålrabi:
Skær den i skiver af ca. 1 cm
Udstik store cirkler med udstikker eller et glas
Dryp med olie og sæt i ovnen ved 200 grader til de er møre, ca. 15 minutter
Tag dem ud og køl af ved stuetemperatur

padron-peber

Pimientos del Padron:
De er bitre hvis de ikke får varme
Så jeg steger dem hårdt på en grill pande

ceviche-med-kaalrabi-2

Anret:
Kom en skive stegt kålrabi på en tallerken og spinatblade oven på
Kom torsk på spinatbladene og en klat pesto ved siden af
Anret nogle Padron peber og drys med flagesalt
Kom parmesan flager på

I glasset: En af Chad Stocks vidunderlige vine: Minimus 2016 Mt Eden Chardonnay

minimus-2016

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.