Anolini med ricotta fyld i suppe

anolini-ricotta-4

Anolini er let at lave og en traditionel ret som serveres i suppe.
Men hvis man ønsker det og ikke fortæller det til nogle kan den godt serveres med tomatsovs.

Det er i princippet en lille ravioli men her er den lavet med et anolini stempel.
Se evt. mere om fremstillingen af Anolini FØLG LINK

anolini-1

4 Personer
Pasta:
300 gram mel (3 dele Tippo 00 og 1 del Durum)
3 æg
1 spsk olivenolie
Suppe:
4 overlår (kan efterfølgende spises med en salat)
1 løg, 1 gulerod, poretoppe – eller hvad der er i grøntsags skuffen
Fyld:
1 bæger ricotta
2 spsk Friskrevet parmesan
Peber
Revet skal fra 1 citron
Pynt – kan udelades:
Frisk oregano
Friskrevet parmesan

anolini-ricotta-2

Suppe:
Kom ingredienserne i en gryde og dæk med vand
Kog i 45 minutter og sigt suppen
Kog suppen ind til den har en intens smag

anolini-ricotta-1

Pastafyld:
Ricotta røres med parmesan, citronskal og peber

anolini-3

Pasta:
Bland ingredienserne og lad dejen hvile min. 30 minutter
Rul den tyndt ud med kagerulle eller pastamaskine
Smør et tyndt lag fyld ud på et stykke dej og kom et andet stykke oven på.
Klap lidt forsigtigt på det øverste lag så du sikre en ensartet fordeling af fyld.

Nu skal de trykkes ud med et anolini stempel eller et lille (snapse)glas
Lad dem tørre mindst en times tid

De skal koges i simrende vand et par minutter.
Jeg koger dem i suppen.
Kogevandet må ikke gå af kog eller buldrekoge, begge dele kan gøre at de små pakker skiller

anolini-4

 

anolini-1

Anret:
Kom suppe og anolini i en dyb tallerken og drys med friskrevet parmesan

anolini-ricotta-3

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *