Saltimbocca ala romana med bønner

saltimbocca-ala-romana-1

En super enkel ret at lave, ikke mange ingredienser og hurtigt tilberedt.
Juster evt selv hvilke urter du vil komme i bønnerne

2 Personer
2 kalveschnitzler a 150 gram
6 skiver parmaskinke
Salvie
1 glas tør Hvidvin
Olivenolie
Smør
1 Dåse Butterbeans (eller tørrede kogte bønner)
1 skalotteløg
Oregano hakket
1 stilk rosmarin, hakket
1 tsk fennikelfrø
Kørvel

saltimbocca-ala-romana-4

Kødet:
Bank kødet fladt i mellem 2 stykker frysepose
Skær hver kalveschnitzel i 3 og krydr med peber
Kom et stykke skinke på hver stykke kød og et par salvieblade
Hold det hele sammen med tandstikker eller kødnåle

Dup siden modsat skinken i mel
Kom olie på en pande og start med at stege skinkesiden til de lige får farve
Vend dem om og steg 1-2 minutter.
Kom hvidvin på og steg yderligere 1-2 minutter
Tag kødet af og kog hvidvinen lidt ind.
Sluk og pisk/rør et par kolde smørtern i

saltimbocca-ala-romana-3

Bønner
I olivenolie steges hakkede skalotteløg til de er klare, skal ikke tage farve
Kom oregano, rosmarin og fennikelfrø i. Evt. også lidt hakket salvie
Kom bønnerne på og en god klat smør
Varm igennem

saltimbocca-ala-romana-5

Anret:
Kom kødet på en tallerken og bønner ved siden af
Kom sovsen over bønner og kød
Pynt med kørvel

saltimbocca-ala-romana-2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *