Brødmanden og Den Lille Brødfabrik – et bogforslag

broed-3

Forfattere: Simon Clemens
Udgivelse 31. august på forlaget Fritid
244 sider

I vejle huserede Simon Clemens og Henrik Elkjær med caféen og bageriet Brød & Co
Den lukkede for ca. 1 år siden og mange i byen har siden savnet stedet.
Hvad gør man så….jo man kan ty til denne bog med hemmeligheder fra Simon Clemens

Ikke helt det samme men det lugter lidt….af BRØD eller skule men sige SURBRØD

Denne bog er tilegnet surbrødsbagning og indsigt i denne form for bagning.

broed-2

Bogen er trykt i flot glittet papir.
Den er delt op emner som SURDEJ, Gluten og Autolyse, Værd at vide, Surbrødets 1-2-3, Basisbrød og Intervalæltning…..
Som ma næsten allerede kan se i indholdsfortegnelsen er her tale om en lidt “ud over basis bagning” bog
Altså ikke noget med 50 gram gær og mel fra underste hylde og så er vi i gang…..

Her må vi også investere lidt selv. Altså sætte sig ind i stenformalet mel, gluten, mor-surdej/ung-surdej og meget andet.
Men hvorfor købe denne bog hvis man ikke har denne lyst til at gå lidt dybere i kunsten at lave gode sunde brød ?

Hvis man ønsker at gå igang med en surdej, så er denne bog en dejlig port ind i surdejens hemmeligheder.
Bogen er et arbejdsredskab ikke en der bare skal ligge på sofabordet….

broed-1

Print Friendly
This entry was posted in Bager ting, Bog forslag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.