Mezzaluna med hokkaido og jomfruhummerhaler

halloween-ravioli-7b

Mazzaluna er ravioli formet som en halvmåne – mezza= halvt, Luna= måne
Her fyldt med hokkaido græskar fordi det er Hallowen eller Allehelgensaften d. 31.oktober

halloween-ravioli-1

4 personer
12 jomfruhummerhaler
1 citron
100 gram smør
Salvie
1 spsk pinjekerner
Stribet Halloween pasta – SE HER HVORDAN 
1 lille Hokkaido
1 bæger ricotta
1 spsk friskrevet parmesan
1 spsk rasp
Muskatnød

halloween-ravioli-2

Fyld:
Skær græskar i 2 halve og skær skræl af
Tag kerner ud med en ske
Skær den i store tern (gem nogle tern til stegning)og kom i ovnen ved 150 grader til den er mør
Blend græskarstykkerne og køl af.
Bland ricotta, parmesan og rasp sammen med græskar og smag til med salt/peber og revet muskatnød

halloween-ravioli-7e

Ravioli:
Skær/udstik store cirkler på ca. 8-10 cm
Læg en klat fyld på midten. Fugt kanterne og fold hen over fyldet.
Tryk kanterne med en gaffel.
Læg de færdige ravioli på en meldrysset tallerken
Kom dem i simrende saltet vand i 2-3 minutter, de ef færdige når de begynder at flyde til overfladen

Jomfruhummer:
Befri halerne fra skallerne og drys med salt og sukker.
Sæt på køl mindst 1 time

halloween-ravioli-3

Sovs:
Skallerne fra jomfruhummer lægges i en lille gryde sammen med smør
Lad dem tilberede ved meget lav temperatur i 1/2 time for at få smag fra skallerne

På en pande kommes jomfruhummer smørret og i det steges først hokkaidotern
Når de næsten er færdige kommes jomfruhumer halerne på sammen med salvieblade og steger med i 1-2 minutter

Pinjekerner ristes på en tør pande

halloween-ravioli-7

Anret:
De kogte ravioli vendes i sovsen og kommes på en tallerken
Drys med pinjekerner

I glasset en Chardonnay/Savagnin fra Jura, Domaine de Saint Pierre, Arbois, Chateau Renard

saint-pierre-2015

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *