Østers Vinaigrette

oyster
Super let forret eller appetizer
Friske østers – kan selvfølgelig spises au naturel eller med et lille dryp citron.
Men det er meget lækkert med en vinaigrette oven på.
Her er en som jeg synes fungerer fint.

Til ca. 12 østers:
1 skalotteløg i meget fine tern
2 spsk æbleeddike
Toppe fra fennikel eller dild hakket fint
1 spsk Sirup (her en hasselnødde sirup)
1 -2 tsk god olivenolie
1 tsk citronsaft
Salt
Peber

oyster-2
Bland ingredienserne til vinaigrette og sæt på køl mindst 1/2 time

Ved servering åbnes østers og der kommes lidt vinaigrette på hver

oesters

I glasset en super hvid Bourgogne fra Lamy-Caillat “Les Caillerets”, Chassagne-Montrachet Premier Cru
Men en champagne vil her også være på sin plads

hvid-bourgogne

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.