Tomatvand med torsk

tomat-og-torsk

Mere enkel forret kan man næsten ikke servere
Den består af 3 ting, torsk, tomater og bronzefennikel

Men hvad er mangler i udseende har den i smag. Meget tydelig tomatsmag.

4 personer
ca. 1/2 kg smagfulde små tomater
300 gram Torskeloin
Smør
Grønt pynt – her bronzefennikel, men dild kan også bruges
1 citron

Torsken:
Skæres i 4 stykker og drysses med salt og sukker.
Sættes på køl mindst 2 timer
Dampes i ovnen ved 150 grader i et fad med lidt smør
Når torsken skiller i lameller ved let tryk er den færdig, endelig ikke give den for meget.
Dryp med citronsaft

tomat-og-torsk-head

Tomatvand:
Blend tomaterne kort og dræn saften gennem et klæde/viskestykke

Hvis man ønsker helt gennemsigtig tomatvand skal man kun bruge kernerne (så skal der mange til)

Anret torsken på en lun tallerken og kom bronzefennikel oven på.
Ved bordet hældes den kolde tomatvand ved

I glasset en champagne fra den altid gode Savart her en “Accomplie”

savart

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *