Grillet tykstegsbøf med blomkål

grillet-boef-med-groent-4

Hurtig sommermad på grillen. Kan også laves på en pande

4 personer
4 Tykstegsbøffer eller anden bøf
1 blomkål
1 løg
Ærter friske eller frosne
1 Citron
Smør
Purløg

grillet-boef-med-groent-1

Bøffen:
tag den ud fra køl 1 time før den skal på grillen
Smør den med olie og krydr med salt og peber
Grill den ved direkte varme til ønsket kernetemperatur
Tiden afhænger af varmen og tykkelsen på kødet

Blomkål deles i 8, vendes i smeltet smør og grilles al dente

Gulerødder vaskes og grilles

2 halve løg grilles på skærefladen

grillet-boef-med-groent-head

Sovs:
Smeltet smør med tomater, ærter, citronsaft

I glasset en Bordeaux, Saint-Emilion Grand Cru fra Château Belair 2005

bdx-belair-2005

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *