Lidt forret – ASC certificerede tigerrejer (Aquaculture Stewardship Council)
WWF arbejder på at få ASC indført flere steder i Vietnam
Jeg ville personligt ikke spise tigerrejer der ikke havde et eller andet opsyn for at spare 2 kroner
Her laver jeg dem på grill men de kan sagtens laves i en ovn
2 personer
4 tigerrejer
Smør
1 Citron
Hvidløg
Salat
Brød
Tigerrejerne flækkes og den sorte tarm fjernes.
De smides på en varm grill eller pande for på kødsiden i 30 sekunder
Bland smør med knust hvidløg, citron skal og saft af 1/2 citron
Vend dem og kom smørret på
Grill : indirekte varme til de er hvide, faste og kan løsnes fra skallen men endelig ikke mere
Ovnen: ved 150 grader til de er hvide, faste og kan løsnes fra skallen men endelig ikke mere
Server med lidt salat og brød
I glasset en champagne fra Louis Roederer – Cristal 2005