Sorte tigerrejer med salat

tigerrejer-head

Lidt forret – ASC certificerede tigerrejer (Aquaculture Stewardship Council)
WWF arbejder på at få ASC indført flere steder i Vietnam
Jeg ville personligt ikke spise tigerrejer der ikke havde et eller andet opsyn for at spare 2 kroner

Her laver jeg dem på grill men de kan sagtens laves i en ovn

tigerrejer
2 personer
4 tigerrejer
Smør
1 Citron
Hvidløg
Salat
Brød

tigerrejer-2

Tigerrejerne flækkes og den sorte tarm fjernes.
De smides på en varm grill eller pande for på kødsiden i 30 sekunder
Bland smør med knust hvidløg, citron skal og saft af 1/2 citron
Vend dem og kom smørret på
Grill : indirekte varme til de er hvide, faste og kan løsnes fra skallen men endelig ikke mere
Ovnen: ved 150 grader til de er hvide, faste og kan løsnes fra skallen men endelig ikke mere

Server med lidt salat og brød

tigerrejer-3

I glasset en champagne fra Louis Roederer – Cristal 2005

cristal-2005

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *