Grillet svinemørbrad med grønt

grillet-svinemoerbrad-head

Enkel og hurtig mad

4 personer
2 afpudsede svinemørbrad
BBQ sovs:
1 dl Ketchup, 2 fed hvidløg, 1 spsk æbleeddike, 2 spsk farin, 1/2 tsk Piment d’Espelette
Salat (kan være):
Grillet rødløg
Grillet agurk
Grillet rød peber
Små tomater
Fetaost
Parmesan
Kartofler
Karse
Dressing. olivenolie, balsamico

grillet-svinemoerbrad-1

Svinemørbrad:
BBQ sovs:
Rør alle ingredienser sammen
Mørbrad kommes på grill og efter den har fået stegeskorpe hele vejen rundt smørres den med BBQ sovsen
Steg den på grill ved indirekte varme til en kernetemperatur på ca. 60-62 grader
Lad den hvile nogle minutter
Den kan selvfølgelig også steges på en pande eller i ovnen

grillet-svinemoerbrad-4

Grøntsager, fetaost:
Pil og skær rødløg i to og gril/steg skærefladen til den er godt mørk/sort
Agurk flækkes på langs og grilles/steges
Rød peber grilles til den er helt sort. Pil det sorte af og skær den i strimler

Anret:
Grøntsager skæres i pasende stykker og rodes sammen
Dryp med olivenolie og balsamico
Skær kødet ud og kom oven på
Slut med at høvle parmesan over

I glasset en Bourgogne Rouge, Domaine Jean Grivot 2014

bourgogne

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Grillet svinemørbrad med grønt

  1. Ole says:

    Hej Erling,

    Ser som altid godt ud mener du tsk. ved “1/2 stk Piment d’Espelette“ ?

    Vh.
    Ole