Rødspætter på grill

roedspaette-paa-grill-2

Er der noget bedre end friske rødspætter over åben ild eller som her over en gasgrill.
Let at lave og smager fantastisk. Fatter man at der er folk der ikke kan lide fisk ?

roedspaette-paa-grill-3

2 personer
2 store rødspætter
2 citroner
Smør
Persille
10 grønne asparges
10 hvide asparges
8 små nye kartofler
Vinaigrette: saft af 1/2 citron, 1 tsk sennep ca. 1/2 dl god olivenolie

roedspaette-paa-grill-1

Fisken:
Rødspætter penslet med olie og grillet ca. 7-9 minutter på hver side alt efter tykkelse.
Serveret straks med en stor klat persillesmør.

Persillesmør:
100 gram persille æltes godt sammen med 1 bundt hakket persille

asparges-paa-grill

Asparges og kartofler:
Hvide asparges skrællet, grønne asparges og forkogt kartofler vendt på grillen
Derefter vendt i en vinaigrette.

Vinaigrette:
Pisk sennep og saft af 1/2 citron sammen og pisk langsomt olivenolie i

Serveres som på billedet sammen med citronskive som er ristet hårdt på en varm grill eller pande

savart

I glasset en dejlig frisk og tør rosé fra øverste hylde. Savart Expresion Rosé Nature 2012

savart-ex

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.