Fjordrejer med agurk og rygeost

fjordrejer-2

Dette er en af de lette anretninger med fjordrejer.
Kan spises som forret med lidt brød til

4 personer
1 kg levende fjordrejer (giver ca. 400 gram pillede rejer)
1 agurk
100 gram rygeost
1/2 (ca.) dl fløde
Ramsløgolie til mayonnaise (kan erstattes af anden grøn olie ex. persille)
Dild
1 citron

fjordrejer-3

Fjordrejer:
Kogning af fjordrejer SE HER HVORDAN
Dryp citronsaft på rejerne og krydr med salt.

Hjemmerørt mayonnaise SE HER HVORDAN erstat olie med den grønne olie

Agurk – skær strimler på langs af agurken med mandolin eller kartoffelskræller

Rygeostcreme – rør rygeosten med lidt fløde til passende konsistens.
Smag til med salt/peber og revet citronskal.
kom cremen i en frysepose og klip el lille hul i enden så man kan sprøjte små klatter ud.

fjordrejer-1

Anret:
Placer agurkestrimler som på billedet og kom fjordrejer imellem
Sæt klatter af rygeostcreme og grøn mayo
Pynt med dild
Server evt. godt brød og smør til

I glasset en Tattinger – Brut Millésimé Récolte 2000
Blev frigivet fra Tattinges lager under St. Nicaise klostre i 2015

tattinger-2000

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *