Rødspætte med parmaskinke og spinat

roedspaette-parmaskinke-spinat-4

Rødspætten er en af de fisk der ofte kommer på bordet her.
Den er meget andet end den dybstegte tørre fætter man spiser med pommes.

4 personer
8 rødspættefileter
Citronmelisse
4 skiver parmaskinke
250 g spinat
2 glas hvidvin
Smør
Tilbehør: Stegte kartoffeltern eller et godt brød

roedspaette-parmaskinke-spinat-3

Fisken:
Fileterne rulles med citronmelisse og krydret med salt og peber
Rul 1/2 skive skinke og sæt en kødnål i eller bind med snor

Skyl spinat og læg i ildfast fad overhældt med hvidvin.
Læg fisken oven på og sæt i ovnen under grill til de er lune i midten.
Det tager ca. 7-9 minutter

roedspaette-parmaskinke-spinat-2

Når fisken er færdig kommes en god klat smør på, og efter et par minutter kan der serveres.

Her med lidt ovnstegte kartoffel tern men kan også bare serveres med lidt brød

roedspaette-parmaskinke-spinat-1

I glasset er en af vore yndlinge, Minimus Dijon Free chardonnay fra Chad Stocks hånd (USA)

minimus-chad-stock-dijon-free

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.