Jordskok panna cotta med jomfruhummer og brændt hvidløg

jordskok-pannacotta-1

En dejlig frisk forret/snack som kan forberedes dagen før.

4 personer
8 jomfruhummerhaler
Brændte hvidløg – se her hvordan 
250 gram jordskokker
2,5 dl fløde
1/2 dl mælk
2 blade husblas
Salt og peber
Citronmelisse eller andet

Panna cotta:
Jordskok skrælles og skæres i mindre stykker.
Kog dem møre i mælk/fløde ved svag varme.
Tag af blusset.
Blend det og smag det til med salt og peber.
Udblød husblas i koldt vand. Vrid vandet fra og smelt det i den varme jordskokblanding
Kom det i små glas så det står ca 2 cm op i glasset.
Sæt på køl mindst 2 timer men gerne til dagen efter.

Jomfruhummer med brændt hvidløg:
Lige før serveringen steges jomfruhummerhalerne i olie ca. 1 minut.
drysses med revet forkullet hvidløg og lægges oven på panna cottaen.
Pynt med citronmelisse

I glasset en Rosé champagne fra Clement Perseval

perseval-rose

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.