Stenbiderrogn med majroe og flødeost

stenbiderrogn-majroe

Jeg kan ret godt lide majroe og synes den klæder fisk ret godt.

4 personer
300 gram stenbiderrogn
1 majroe
200 gram Philadelphia smøreost naturel
1 bundt dild
Salat – her ruccola og radisser
Vinaigrette: saft fra 1/2 citron, 1 tsk sennep, ca. 1 dl olivenolie
Evt. brød og smør som tilbehør

stenbiderrogn

Stenbiderrogn:
Stenbiderrogn smages til med salt (billedet er fra rensning af rogn – men det klare din fiskehandler)

stenbiderrogn-majroe-2

Majroe:
Skræl roen og skær den i skiver a ca. 1 cm
Skær dem runde eller brug en udstikker
Steg dem i olie til de e al dente og køl dem af på fedtsugende papir

Flødeosten:
Rør flødeosten op med hakket dild og smag til med salt/peber

stenbiderrogn-majroe-1

Samle retten:
Smør flødeost på en skive majroe og anret rognen oven på.
Salaten vendes i vinaigrette og serveres ved siden af.
Server evt. et stykke brød til

I glasset en fantastisk champagne fra Cédric Bouchard “Roses de Jeanne Cotes de Bachelin”

roses-de-jeanne-cotes-de-bachelin

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.