Deenne ret kan bruges som forret eller som en lille snack
Let at lave men skal laves ret tæt på den skal serveres ellers vil kødet miste lidt farve/friskhed.
Dog kan man sagtens rører ingredienserne sammen før.
Hvis de skal være små som snack kan man bruge vagtelæg eller halve hønseæggeblommer
4 personer
2-300 gram mørt kød – her kalvemørbrad
1 tsk sennep
1 spsk hakkede capers
1 æggeblomme
1 spsk hakket skalotteløg
Hakket purløg
Karse til pynt
4 æggeblommer – hårdkogte eller rå
Kødet hakkes fint med en kokkekniv.
I en skål blandes sennep, capers, æggeblomme, skalotteløg, purløg
Umiddelbart før servering blandes kødet i og smages til med salt og peber.
Anret en skefuld kød dækket med karse og en æggeblomme oven på.
I glasset en moden Bordeaux fra Saint Emillon, Château Magdelaine 2007