Rørt tatar med æg

tatar-med-aeg-1

Deenne ret kan bruges som forret eller som en lille snack

Let at lave men skal laves ret tæt på den skal serveres ellers vil kødet miste lidt farve/friskhed.
Dog kan man sagtens rører ingredienserne sammen før.

Hvis de skal være små som snack kan man bruge vagtelæg eller halve hønseæggeblommer

4 personer
2-300 gram mørt kød – her kalvemørbrad
1 tsk sennep
1 spsk hakkede capers
1 æggeblomme
1 spsk hakket skalotteløg
Hakket purløg
Karse til pynt
4 æggeblommer – hårdkogte eller rå

tatar-med-aeg-2

Kødet hakkes fint med en kokkekniv.

I en skål blandes sennep, capers, æggeblomme, skalotteløg, purløg
Umiddelbart før servering blandes kødet i og smages til med salt og peber.

Anret en skefuld kød dækket med karse og en æggeblomme oven på.

I glasset en moden Bordeaux fra Saint Emillon, Château Magdelaine 2007

tatar-med-aeg-3

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *