Koldrøget laks med saltet æggeblomme og peberrod

koldroeget-laks-head

En god koldrøget laks som smelter på tungen.
Her serveret som forret med saltet æg og peberrod.
Ikke det store arbejde men tager lidt tid fordi æggeblommerne skal forberedes dage i forvejen.

2 personer
ca. 100 gram Koldrøget laks
1 dl fløde
Revet peberrod
1 stykke rugbrød
1 saltet æggeblomme SE HER HVORDAN 
Salat
Vinaigrette: 1 tsk sennep, 1 tsk vineddike, 1/2-1 dl olivenolie
Salat – radicchio og Feldsalat

slatet-aeg

Salat:
Pisk sennep og eddike sammen og hæld olie i en tynd stråle mens der piskes.
Krydr med salt og peber
Vend den vaskede salat i

Flødepeberrod:
Pisk fløde til flødeskum og smag til med salt/peber og friskrevet peberrod

koldroeget-laks

Anret:
Salat og laks
Karse og riv saltet æggeblomme over
Klatter af peberrod creme
I glasset en hvid Bourgogne fra Pouilly-Fuissé, Denis Bouchacourt “Cuvée Feuille de Laurier” 2013

bourgogne

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *