Burgere er for det meste lavet med hakket kød.
Denne burger er med andebryst og med en god syrlig rødkål med lidt andefedt i
2 personer
2 burgerboller: køb en god bolle eller lav den selv SE HER HVORDAN
1 andebryst
Rødkål SE HER HVORDAN
Mayonnaise SE HER HVORDAN
Vinaigrette : 1 tsk sennep, 1 tsk vineddike, 1/2-1 dl olivenolie
Andebryst:
Start med at fjerne eventuelle sener fra kødsiden.
Snit skindet og kom brystet på en kold pande.
Steg skindet gyldent og vend det.
kom det i en 170 grader varm ovn.
Brystet skal være 58 grader i midten – brug stegetermometer.
Lad det hvile 10 minutter
Salat:
Pisk sennep og eddike sammen og hæld olie i en tynd stråle mens der piskes.
Krydr med salt og peber
Vend den vaskede salat i
Burgerboller:
På en pande steges bollerne i lidt olie til de har fået en god mødt farve
Anret:
På underbollen smørres lidt mayonnaise
kom salat oven på og tynde skiver andebryst
Top med rødkål og mayonnaise
Slut med overbollen
I glasset en spændende Garnacha lidt uden for Madrid, Bodegas Marañones “Peña Caballera” 2012