Ceviche af torsk med saltet agurk og æble

torsk-ceviche-1

Jeg bruger her ramsløg som jeg stadig har masser af i fryseren.
Hvis man ikke har kan man lave en pesto af ruccola, hvidløg og mandler, eller bruge en færdiglavet bassilikumpesto.

2 personer
200 gram friskfanget torsk
2 lime
Karse
1 æble
1 agurk
Ramsløgpesto eller anden pesto

torsk-ceviche-2

Fisken skæres i små tern.
Fisken blandes med revet limeskal og limesaft.
Marinerer på køl nogle timer

Agurk skæres i små tern og saltes let og stilles på køl nogle timer.

Æblet skæres i små tern og vendes med pesto med det samme for ikke at blive brune.
Vend også agurk stykkerne i.

torsk-ceviche-3

Anret:
Læg agurk/æble/pesto på en tallerken og ceviche oven på.
Pynt med masser af karse

Server et godt brød til

I glasset en Chablis fra Domaine Eleni et Edouard Vocoret “Le Bas de Chapelot” 2014

chablis

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.