Koldrøget laks med rygeostecreme

koldroeget-laks

Dette er nok den letteste forret man kan lave og alt kan laves på forhånd.

4 personer
8 tykke skiver god koldrøget laks.
1 lille bæger sødmælks rygeost
1 dl fløde
Vinaigrette: 1 tsk sennep, 1 tsk god eddike (ex æbleeddike) og ca. 1 dl olivenolie
Ruccola
4 radisser
2 skiver daggammelt rugbrød

koldroeget-laks-2
Vinaigrette: sennep og eddike piskes sammen og olien kommes i mens der piskes, lidt af gangen.
Smag til med salt og peber.
Skyl salaten og vend den i vinaigretten sammen med tynde skiver radisse

Rygeostecreme: Pisk rygeosten og kom fløde i til konsistens er cremet men ikke så flydende den ikke kan sprøjtes ud i små klatter.
Smag til med salt og peber.

Rugbrød ristes i ovnen ved 180 grader til det bliver sprødt og tager en smule farve.

Laksen anrettes på en tallerken, salat kommes på i den ene ende og drysses med knust rugbrød.
Anret små klatter rygeostecreme rundt på tallerken.

I glasset til anden ret en champagne fra den forrygende Ulysse Colin ”Les Maillons”
100% pinot noir og lidt fad.

ulysse-colin

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *