Ceviche af torsk med gin

Torsk ceviche

Forret og velkomstdrik samtidig.

Her laver jeg en forret med cheviche af torsk med lidt gin og serverer så også en Gin Tonic til retten.

Super nem ret.

4 Personer
ca. 300 gram fersk frisk torsk
1 Lime
2 spsk gin
10 Små tomater
3 forårsløg
4 -6 radisser
1 lille bakke karse
Brød
4 glas Gin tonic

Torsk ceviche 2

Torsken skæres i små tern og marineres i saften af en citron og lidt gin – sættes på køl en times tid.

Skær tomaterne i mundrette stykker, hak forårsløgene og bland begge dele sammen torsken.
Smag til med salt og peber.

Læg en skefuld på en tallerken og pynt med tynde skiver radiser og karse.
Server et godt brød til og en gin/tonic med is og lime/citronskive

Torsk ceviche 3

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *