Kotelet med flødestuvet kantareller

Kotelet Kantarel

Let hverdags ret med friskplukkede kantareller
Hvis du ikke kan få friske kan man leve den med tørrede eller andre svampe.

2 personer
2 Tykke koteletter
2 bagekartofler
4 spsk cremefraiche 18%
100-125 gram bacon
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
1 tsk honning
Purløg
200 gram kantareller
1 dl fløde

Kotelet:
Pensl kotelet med olie og drys med salt/peber og steg den på grill eller grillpande
ca. 3-5 minutter på hver side alt efter hvor tyk koteletterne er.

Bagt kartoffel

Bagekartoffel:
Skær et kryds i kartoflerne og kom lidt stanniol omkring.
Bag dem i en 200 grader varm ovn til de er møre (ca. 1 time)
Cremefraiche smages til med hakkede skalotteløg, honning, hvidløg, purløg, salt/peber
Når den varme kartoffel serveres kommes en god skefuld cremefraiche på og drys med purløg

Kantarel

Kantareller:
De rensede kantareller kommes på en tør pande og steges kort til de er tørre.
Kom så en klat smør på og steg dem 5 minutter.
Kom fløde på og kog til fløden begynder at tykne.
Smag til med salt/peber

Anret:
Kom en kotelet på en tallerken og svampecremen over.
Server sammen med den bagte kartoffel

Kotelet Kantarel 2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *