Stenbiderrogn med rygeostcreme, vakuumpakket agurk og ærter

Stenbiderrogn med agurk

Friske stenbiderrogn er selvfølgelig bedst, men man kan sagtens bruge frosne.
Jeg så et billede fra “Dinning Impossible 4 – Copenhagen” og ville lave noget lignende.
Men jeg ved ikke hvad der var i den ret, så det blev denne udgave.

4 personer
200 gram stenbiderrogn
1 agurk
Ærter friske eller frosne
100 gram Rygeost
1 dl fløde
1 citron
Pynt – her broncefennikel men dild kan også bruges

Rognen:
Smagt til med salt og citron

Stenbiderrogn med agurk 2

Agurk:
Udstukket med lille parisiennejern – alternativt kan de skæres i små tern
Jeg har vakuumpakket dem to gange. Men det går også uden denne proces.

Rygeost creme:
Pisk rygeost let sammen med fløde – juster konsistens med fløden.
Den skal kunne sprøjtes ud og holde formen.
Smag til med salt/peber og citron.
Kom det i en frysepose og klip lille hul i det ene hjørne.

Anret:
Kom små klatter rygeostcreme rundt på en tallerkens ene side
Anret ærter og agurk
Kom en skefuld stenbiderrogn på og pynt med broncefennikel

I glasset en champagne – her en G.H.Martell, 60% Chardonnay og 40% Pinot Noir

GH Martell&Co

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *