Stenbiderrogn med blodgrape beurre blanc

Stenbiderrogn asparges 2

En hurtig og nem asparges ret med stenbiderrogn

4 personer
100 g stenbiderrogn
8 hvide asparges
50 g cremefraiche
1 citron
1 tsk honning
2 Blodgrape
Smør
3 radisser
Pynt – blomsterkarse eller dild

Stenbiderrogn asparges
Stenbiderrogn:
Smag de rensede stenbiderrogn til med salt og citronsaft

Asparges:
Kogt i en smule vand sammen med en klat smør 3-4 minutter.

Cremefraiche:
Rør cremefraiche med honning og smag til med en smule citron

Beurre blanc:
Blodgrapesaft koges en smule ind og tages af blusset.
Pisk en masse koldt smør i til den tykner lidt og server straks.

Stenbiderrogn asparges 3

Anret:
Kom 2 asparges på en tallerken og en klat cremefraiche ved hovederne.
Kom stenbiderrogn oven på cremefraichen og pynt med tynde skiver radisse.

Kom beurre blanc på den anden ende og pynt med blomsterkarse
I glasset en brut champagne BdB fra Launois Pere & Fils, Grand Cru fra 2006.

Print Friendly
This entry was posted in Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.