Confit de Canard Burger

Confit de Canard burger 3

Hurtig aftensmad – en dåse and og en burgerbolle.
Hurtigere (og mere lækkert) end at kører efter en pizza.

Jeg har altid Confit de Canard i fryseren (sous vide) eller på dåse. SÅ er der hurtig mad eller fin gæstemad i en fart.

Dette er mere ment som et forslag til anderledes og lækker burger end det er en decideret opskrift.

Confit de Canard burger 1

Denne gang er det fra dåse. Hvis man lige varmer dåsen nogle minutter før man åbner den er lårene lettere at få op.
Læg lårene på bagepapir og sæt dem i ovnen ved 18o grader til skindet er gyldent og sprødt.

Confit de Canard burger 2

Så er det op tuil fantasien hvad der skal i burgeren.
Her lavede jeg en fintsnittet rød spidskål. Lavede en dressing med halvt mayonnaise og halvt creme fraiche smagt til med lidt citron.
Lagde det på burgerbunden.
Pillet et confiteret andelår og lagde det oven på sammen med grønne asparges og ærteskud.

Let og super lækkert – i min optik

PS gem resten af fedtet i dåsen til f.eks. stegte kartofler – du kan evt fryse fedtet til du skal bruge det.

I glasset en moden Bordeaux fra St.Estephe, Phélan-Segur 1994

Phelan Segur

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *