Hvis man har en sous vide og godt kan lide Confit de Canard er det da bare med at komme i gang.
Jeg laver altid mange poser med 2 lår i hver, både til køleskab og til frost.
Så har man altid nem aftens mad.
Man tager bare en par lår og smider dem i ovnen ved 220 grader til de får gyldent skind.
Eller man kan plukke kødet og serverer det i en burger eller med lidt pasta.
Det er luksus og nemt.
6 lår
1 spsk. salt
3 laurbærblade
5 Timian kviste (vasket ren)
Confit de Canard:
Dag 1:
Knus laurbærblade i saltet og bland med timian.
Gnid saltet godt ind i lårene og sæt på køl i ca. et døgn.
Dag 2:
Skyl saltet af og dup lårene tør med køkkenrulle.
Vakuumpak lårene med 1 spsk. andefedt eller smør.
Jeg pakker dem enkelvis eller 2 i hver pose.
SOUS VIDE:
Varm vandet op til 80 grader C og tilbered lårene i ca. 12 timer.
Læg evt. et lille tallerken oven på da der nogle gange kan udvikle sig lidt luft i poserne og så vil de flyde op til overfladen.
Efter de er tilberedt kan man bruge dem straks eller nedkøle dem i isvand og opbevare dem på køl eller frys.
Før servering:
Når de skal serveres skal de bare ind i en 220 grader varm ovn til de får gyldent skind, ca. 15 minutter
Pingback: Confit de Canard med Butterbeans og ramsløg - FJORDREJEN.DKFJORDREJEN.DK