Bagte kastanjer

Kastanjer

Ja dette er næsten for kort til at være et indlæg om kastanjer.
Men jeg oplever at flere ikke ved hvad de skal stille op med kastanjer.

Og det er synd, for denne delikate vinterspise er super nem at tilberede og hyggelig at sidde og spise med lidt rødvin i glasset.

Beregn 150 gram kastanjer pr. person (mere hvis i elsker kastanjer)

kastanjer-HEAD

Skær et kryds i toppen af hver kastanje.

Sæt alle kastanjer i et ildfast fad med 3-400 gram salt, med åbningen op

Sæt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter

Server dem med salt og smør

Så sidder man og sipper rødvin mens man piller skallen af en kastanje og kommer en smule smør på og drysser med salt.

Kastanjer 2

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Desserter, Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *