Boeuf onglet, Hanger steak, steak Onglet eller på Dansk Nyretapper.

Hangersteak-1

Boeuf onglet, Hanger steak, steak Onglet eller på Dansk Nyretapper.

Kært barn har mange navne.

Efter Tv2 havde et indlæg i morgen tv har jeg fået flere spørgsmål om denne dejlige udskæring.
Så her har jeg samlet nogle opskrifter.
Personligt mener jeg den blot skal kysse en varm pande og være bleu/rå i midten.

Vigtigt med nyretapper er det at skære al fedt fra, det kan give en ram smag.
Men ellers er det et fantastisk stykke kød.

Nyretapper-11

Grillet Nyretapper

Grillet Nyretapper

Boeuf onglet Asien style

Boeuf onglet Asien style

Nyretapper på Puy linser med ramsløg bearnaise og rabarberkompot

Nyretapper på Puy linser med ramsløg bearnaise og rabarberkompot

Boeuf Onglet med Marsala/salvie smørsauce

Boeuf Onglet med Marsala_salvie smørsauce

Nyretapper med asparges

Nyretapper med asparges

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter, Ikke kategoriseret and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.