Tykstegsbøf med Pimientos de Padron og Bok Choy

Tykstegsbøf med Pimientos de Padron 1

Pimientos de Padron er en velsmagende peberfrugt som rå er bitre,
meget fine at grille og spise som forret bare med salt på.
Eller som her sammen med en bøf.

2 personer
2 tykke Tykstegsbøffer
8-10 Pimientos de Padron
2 Bok Choy
1 rød peber
2 forårsløg
Pesto – her en ramsløgspesto men basilikum pesto kan også bruges

Tykstegsbøf med Pimientos de Padron 3

Tykstegsbøffen:
Steg den 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse.
Krydr med salt og peber.

Pimientos de Padron – steg dem på en pande i lidt olie til de får lidt farve og falder lidt sammen.

Bok Choy – peberfrugter:
Skær Bok Choy i både og steg på skærefladen.
Skær peberfrugt ud i mundrette stykker og steg nogle minutter.

Anret:
En bøf på en tallerken sammen med Bok Choy, peberfrugt og Pimientos de Padron
Drys med salt og kom nogle klatter pesto på.

Tykstegsbøf med Pimientos de Padron 2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.