Pimientos de Padron en spansk nydelse

Padron 2

Pimientos de Padron en spansk nydelse

Hvis du falder over disse lækre let bitre peberfrugter så skal du ikek holde dig tilbage.

De er meget bitre rå men mister noget af det når de er stegte.
I Spanien ser men dem ofte som Tapas, bare ristet med lidt salt på.

Padron friske

Jeg kan godt lide dem direkte fra grillen, med lidt olivenolie, citronsaft og salt.

De går også fint sammen med en salat eller i en varm ret.

De er ikke stærke….men nogle gange er de altså, så pas på.
Jeg har siddet og nydt de blide Padron og så får man pludselig en stærk, ikke overvældende..men alligevel.

Her viser jeg en anden metode med en meget let Tempuradej, altså dybstegt og med en chilisovs til.

Padron

Nem tempura:
1 æggeblomme
2 dl isvand
130 gram mel

Æggeblommen kommes i vand og røres lidt ud, kom melet i og rør det ud men stadig med klumper.

Dyp grøntsager i dejen og dybsteg ved 180 grader til let gylden.

chilisovs

Chili sur/sød sovs:
1-2 Røde chili skåret i tynde skiver
1 fed hvidløg – presset
75 gram palmesukker (eller rørsukker)
1,5 dl vand
Maizena

Padron 1

Kog det hele i 15 minutter og blend en smule med stavblender.
Smag på det og juster evt. med vand.
Kog op og jævn en smule med maizena

padrons

Har du købt for mange kan de fyldes med friskost og lægges i olivenolie.
Her er brugt en frisk gedeost men man kan bruge anden friskost og blande med f.eks. citronskal, hvidløg, urter….

 

Tykstegsbøf med Pimientos de Padron 2

 

facebookbutton

 

 

 

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.