Burger med roastbeef, nye kartofler, ramsløg dressing og onion rings

Burger 3

Jeg havde lidt roastbeef fra dagen før og tænkte det kunne blive til en burger.
Opskriften kan følges slavisk men menes mere som inspiration, så sæt fantasien i sving

2 Personer
8 tykke skiver kold roastbeef eller f.eks. en bøf i skiver
2 skiver blåskimmel (erstat gerne med anden ost)
8 små tomater
2 fed hvidløg
Salat
Nye kogte kartofler
Forårsløg
Karse
Pesto – her en hjemmelavet ramsløg pesto men en købe basilikum kan også bruges
1-2 dl 9 % syrnet fløde
1 Stort løg
Panering: æg, panko rasp (eller almindelig rasp)
2 Burgerboller

Burger 1

Kødet skåret ud og lagt i lag med blue cheese on top og en tur under grillen til osten er smeltet og kødet ikke er helt koldt.

roastbeef

Dressing af 9 % syrnet fløde rørt med 2 spsk. ramsløg pesto

ramsløg dressing

Onion rings: Skær tykke skiver af løget og vend hver ring i sammenpisket æg og rasp
Kommes på bagepapir i en 180 grader varm ovn til de er møre og gyldne

semi dried tomato

Tomaterne: Skær et kryds i hver tomat og placer en lille skive hvidløg.
Kom i ovnen ved 150 grader til de falder godt sammen – ca. 2 timer
Jeg bruger en dehydrator ved 60 grader – så de fik 4-5 timer

Bygemand burger

Anretning:
Varm bollerne – smør både over og underbollen med dressingen
Kom salat på – skivede kolde kartofler, drys med salt – kom kødet på.
Drys med karse og snittet forårsløg.
Til sidst onion rings og overbollen
Dryp pesto oven på tomaterne

Burger 2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.