Monthly Archives: februar 2022

Carpaccio med Hokkaido og Grønkål

Let forret med smagfuld tilbehør 4 personer 300 g kalvemørbrad – eller oksemørbrad 1/2 hokkaido græskar Smør – ca 25 gram 1 citron 2 stængler grønkål Urter – f.eks. timian oregano, rosmarin Kødet: Skærs tyndt og bankes helt tyndt mellem … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Carpaccio med Hokkaido og Grønkål

And i Pitabrød

Let hverdagsmad med and 4 personer 4 pitabrød 3 andebryster 1 rødløg 2 tsk stødt spidskommen Salat – her ærteskud Fetaost Tomater Dressing. 4 spsk græsk yoghurt 10% 1 fed hvidløg 2 tsk flydende honning Saft fra 1/2 citron Kødet: … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til And i Pitabrød