Monthly Archives: december 2021

Tortellini med Svampefyld og Svampe Consommé

Denne ret er til dem der ikke kan få svampe nok. Det er en fortættet smag af svampe 4 personer 1 kg forskellige svampe 1 tomat 2 fed hvidløg 4 stilke timian 1 citron Pasta: 200 gram Tippo 00 mel, … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Tortellini med Svampefyld og Svampe Consommé

Blå Tacos med And

Jeg bruger her et andebryst, et kogt andelår og et grillet andelår fra dagen før Men man kan selv bestemme kun lår, kun bryst, kun rester…… 4 personer Andekød – her 2 lår, et lår fra grillen dagen før samt … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Blå Tacos med And

Andebryst med Hokkaidocreme og Bok Choy

Her en lettere asiatisk ret med en cremet Hokkaidocreme 4 Personer 4 andebryst 1 Hokkaido Smør 2 Bok Choy Chili sur/sød sovs: 1-2 Røde chili skåret i tynde skiver 1 fed hvidløg – presset 75 gram palmesukker (eller rørsukker) 1,5 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Andebryst med Hokkaidocreme og Bok Choy