Monthly Archives: november 2021

Hummer med Blodgrape Beurre Blanc

Hummer med en Blodgrape Beurre blanc. Simpelt syrligt og smagsfuldt Både fennikel. kørvel og estragon har laksids noter og her hjulpet på vej med Pastis, som kan undværes hvis man ikke har 2 personer ca.6-800 gram Hummer 1 Fennikel 2 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Hummer med Blodgrape Beurre Blanc

And med pasta og oliven – Maccheroni alla Chitarra

Hjemmehakket grofthakket andekød fra lår og bryst sammen med pasta Maccheroni alla chitarra – der skal man bruge en Chitarra, men ikke alle har sådan en så man kan bare bruge en kniv, se længere nede 4 personer 2 Andelår … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til And med pasta og oliven – Maccheroni alla Chitarra

Grillkøller med vredet kål

Miniudgave af eisbein med surkål – lavet i en lettere udgave 4 personer 4 grillkøller/spoleben BBQ sovs -ketchup, farin, hvidløg, røget paprika, salt, peber, olie 1/2 spidskål 1 spsk æbleeddike 1 citron Små tomater Et par kogte kartofler – kan … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Grillkøller med vredet kål