Monthly Archives: oktober 2021

Oksefilet bøf med ovnbagte kartofler og løg

Nogle gange skal det bare være bøf og rødvin… Retten er her lavet på en pande men oplagt at bruge grillen Syltet sennepskorn er bedst når de er lavet mindst dagen før 4 personer 4 Bøffer skåret af oksefilet 2 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , , | Leave a comment

Andebryst med Søde Hasselback kartofler

Sødekartofler lavet som Haselback kartofler – smager forrygende Andebrystet er et supreme andebryst – dvs. at første vingeled er med – det giver lige en mere saftigt stykke bryst Men man kan sagtens lave det med almindeligt godt andebryst 4 … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , | Leave a comment

Pighvar med fyldt Morkel

Morkler er dyre men dejlige. Her serveret på en pighvar med en souffle fars af torsk 4 personer 4 Pighvar filet 1 Fennikel 4 dl fiskefond – kogt på pighvarben med hvidvin 1/4 piskefløde Souffle fars: 200 g torsk, 2 … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , | Leave a comment