Monthly Archives: august 2021

Spätzle med svampe, ost og oksefilet

Skiferien i år bliver ikke til noget – men spätzle vil jeg have 4 personer Skær 2 tykke bøffer (eller 4 små) af en oksefilet – eller brug anden bøf Spätzle: 400 g mel, 3 æg, 2 spk olie Smør … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment

Andebryst med kikærter i kokos

Lidt anderledes tilbehør som er nemt, billigt, smagfuldt og sundt 4 personer 2 andebryster 1 dåse kokosmælk 1 tsk friskrevet ingefær 2 fed hvidløg 2 dåser kikærter 100-150 gram skyllet spinat 1 løg i tern 1 citron Andebrystet: Fjern eventuelle … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Torskeloin med bacon

Bacon og fløde – så kan alle lave velsmagende mad 4 personer 3-400 g torskeloin Bacon Sovs: Gulerødder i små tern 2 Skalotteløg i tynde skiver 4 dl fiskefond 2 dl piskefløde 1 Citron Et par ramsløg blade – kan … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment