Monthly Archives: juli 2021

Tatar med Aïoli og Morkelstøv

Denne ret kan selvfølgelig laves uden morkelstøv. 4 personer 500 g kalvemørbrad eller inderlår, tykstegsfilet eller oksemørbrad Lille glas kapers 4 radiser – skåret i pinde eller tern 2 tørrede morkler Aïoli: 1 æggeblomme 1 tsk. hvidvineddike (eller citronsaft) 1/2 … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Leave a comment

Pankopaneret Rødspætte med perlespelt

Friske rødspætter – ikke ret meget slår det 4 personer 8 små rødspætte fileter Panering – mel, æg og panko rasp (eller almindelig rasp) Smør 2 citroner 3-4 dl perlespelt 1 spsk pinjekerner 1 bundt Persille Fetaost 4-5 gulerødder 1 … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , | Leave a comment

Grillet Andelår med Syltede Kartofler

Denne opskrift er en ret man kan forberede dagen før hvis man f.eks. skal have flere til grill party Andelårene er forkogt – husk at gemme kogelagen i fryseren til en god andesovs 4 personer 4 andelår Marinade: 1 spsk … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , , , | Leave a comment