Monthly Archives: maj 2021

Carpaccio

Dette hører til noget af det letteste at lave samtidig med det er en af mine yndlings spise 4 personer 300 gram oksemørbrad 1 citron God olivenolie Ærteskud -eller brøndkarse, ruccola…. Friskrevet parmesan Salt/peber Skær kødet så tyndt ud som … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , | Leave a comment

Labskovs med And

Labskovs eller Skipperlabskovs er oftest lavet med oksebov eller oksebryst Men denne version med and er super nem og dejlig 4 personer 2 Andelår 2 løg 5 peberkorn 5 laurbærblade 1 kg kartofler 1 spsk æbleeddike Sennep 3 rødbeder 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Hummer ala Newberg i Vol au vent

Hummer ala Newberg er relativt nemt og smager forrygende Vol au vent laves nemt af færdigkøbt butterdej 2 personer – 4 hvis det er til en lille forret: En stor frisk Hummer Klaret smør (smør smeltet og bundfald kasseret) 1 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment