Monthly Archives: april 2021

Frisk Torskerogn med Stuvet Rosenkål

Hvis man kun har smagt torskerogn fra dåse bør man prøve frisk torskerogn. Det er super lækkert og ikke særlig kompliceret De kan fryses før man koger dem 4 personer Et par “bukser” torskerogn 1 citron Persille 500 g Rosenkål … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Stenbiderrogn og Østers

Lidt luksus seafood – her både stenbiderrogn og østers Hjemmelavet snyde blinis – altså med hvedemel og ikke boghvede Hvis man vil lave den ”rigtige” så SE HER https://fjordrejen.dk/?p=584 4 personer 200 gram stenbiderrogn Blinis: 2 æg, revet skal fra … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Tatar med Avocado

Denne gang med en rørt tatar 4 personer 5-600 gram oksemørbrad 2 avocado 1 citron 1 skalotteløg – finthakket 1 spsk hakket kapers 1 spsk olivenolie 1 tsk sennep salt/peber Grønt pynt: ærteskud, brøndkarse eller karse Hak kødet med en … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged , | Leave a comment