Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Stenbiderrogn og Østers
- Tatar med Avocado
- Baguette – hvidløgs Baguette
- Oksefilet med kikærter og grønkål
- Appetizer, Snack med And # 2/2 – Hot sticks med sesam
- Appetizer, Snack med And # 1af2 – Kødboller med kartoffel
- Svampesuppe med tilbehør
- Andebryst Poivre med Pommes Duchesse
- Kammusling med Morkelsmør
- Oksefilet bøf med Pommes Rösti og blomkål
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Flettet Brød med Pesto og Mozzarella
- Henrik Rasmussen til Flettet Brød med Pesto og Mozzarella
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Anders til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
Blogroll
Meta
Daily Archives: 8. marts 2021
Smørristet brød med Markchampignon ala creme
Let og smagfuld forret 4 personer 500 gram markchampignon i skiver 1 håndfuld blandede svampe 2 kviste timian 1 løg i tern 1/4 l piskefløde 1 citron 1 bundt purløg 4 skiver brød Steg løg uden de tager farve Skru … Continue reading