Monthly Archives: marts 2021

Svampesuppe med tilbehør

Svampesuppe er let at lave og smager forrygende Her med et ristet brød med pancetta og parmesan, brug gerne en god bacon istedet 4 Personer 500 g blandede svampe eller markchampignon 1 løg et par kviste timian 0,5 – 0,75 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Andebryst Poivre med Pommes Duchesse

Eller and med pebersovs kunne man også kalde det Det kan virke voldsomt med alle de peberkorn men fløden gør at den ikke bliver for stærk 4 Personer 2 andelår 15 peberkorn 1 spsk Rosenpeber Curepipe 1 dl Marsala eller … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Kammusling med Morkelsmør

Kammusling med morkelsmør og stegte morkler bagt i skal De kan laves i forvejen og bare sættes i ovnen når de skal bruges 4 personer 8 kammuslinger (eller 4 hvis de er meget store) Skaller eller blot stanniol Basilikum pesto … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , | Leave a comment