Monthly Archives: februar 2021

Tapas – eller bare mange små retter

Havde lige lyst til lidt hjemmelavet tapas eller antipasti eller….bare masser små retter 1.Burrata med skinke og olivenolie           2.Dybstegte Blæksprutteringe med panko – se længere nede           3.Butterdejspakker med spinat, forårsløg, … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Spicy svinekæber med polenta

Jeg bruger her tørrede Guajillo chili, de er ikke så stærke. Hvis man ikke har og gerne vil lave retten alligevel kan ma erstatte med lidt chili pulver. Men jeg anbefaler dog man køber nogle og har dem liggende, bruges … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment

Dunderi med stegt kulmule, stenbiderrogn og masser af citron

Dunderi er dumpling lavet af ricotta, æggeblommer og parmesan….nå ja lidt mel for at holde det sammen En ret fra Amalfi kysten Serveres oftest blot i en sovs lavet af masser af smeltet smør med citron skal/saft Drys med lidt … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment