Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Stenbiderrogn og Østers
- Tatar med Avocado
- Baguette – hvidløgs Baguette
- Oksefilet med kikærter og grønkål
- Appetizer, Snack med And # 2/2 – Hot sticks med sesam
- Appetizer, Snack med And # 1af2 – Kødboller med kartoffel
- Svampesuppe med tilbehør
- Andebryst Poivre med Pommes Duchesse
- Kammusling med Morkelsmør
- Oksefilet bøf med Pommes Rösti og blomkål
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Flettet Brød med Pesto og Mozzarella
- Henrik Rasmussen til Flettet Brød med Pesto og Mozzarella
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Anders til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
Blogroll
Meta
Monthly Archives: februar 2021
Tapas – eller bare mange små retter
Havde lige lyst til lidt hjemmelavet tapas eller antipasti eller….bare masser små retter 1.Burrata med skinke og olivenolie 2.Dybstegte Blæksprutteringe med panko – se længere nede 3.Butterdejspakker med spinat, forårsløg, … Continue reading
Spicy svinekæber med polenta
Jeg bruger her tørrede Guajillo chili, de er ikke så stærke. Hvis man ikke har og gerne vil lave retten alligevel kan ma erstatte med lidt chili pulver. Men jeg anbefaler dog man køber nogle og har dem liggende, bruges … Continue reading
Dunderi med stegt kulmule, stenbiderrogn og masser af citron
Dunderi er dumpling lavet af ricotta, æggeblommer og parmesan….nå ja lidt mel for at holde det sammen En ret fra Amalfi kysten Serveres oftest blot i en sovs lavet af masser af smeltet smør med citron skal/saft Drys med lidt … Continue reading