Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Andebryst med kikærter og bønner
- Pappardelle er aubergine og svampe
- Andebryst med Insalata Caprese
- Pighvar med sauce Grenobloise med ærter
- Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Culurgiones med Alfredo Sauce
- Andeburger – Mexi style
- Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant
- Svinekæber med 2 slags mos
- Quesadillas med Andelår
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Frank Pedersen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Erland Hansen til Udstyr
- Jacob Hansen til Udstyr
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
Blogroll
Meta
Daily Archives: 8. januar 2021
Culurgiones med Alfredo Sauce
Dette er en lidt fordansket udgave af en sardinsk klassiker Jeg kunne ikke finde røde kartofler (Desiree, Lunarossa, Sarpo Mira eller Senna) Svært at finde Pecorino Fresco, så brugte så den Pecorino vi kender som minder om Parmesan Men det … Continue reading